Breu descripció

«Molt gran és el món d’Ariät i tot ell és ple de fantasia: l’habiten tota mena de bèsties i éssers; serralades que volen tocar el cel i petits turons; mars i boscos extensos i d’altres no tant; milers d’estels decorant el seu cel; llocs de gran bellesa i d’altres que amaguen tota mena de perills; la cobdícia d’alguns homes, la heroïcitat d’altres i l’humiliat d’uns pocs són llindars esmolats com espases. Amb tot, un home es sentirà joiós d'haver-se endinsat en aquest món, i més en concret en aquesta colossal extensió de terra emergida de les aigües anomenada Nianitnüak en la llengua de l’antigor, Kontynent en la llengua comuna dels homes, però aquesta mateixa joia farà que no pugui trobar els mots desitjats per descriure’l. I mentre hi romangui no gosarà sortir-ne, no sigui que les portes de la fantasia es tanquin i desapareguin per sempre més.»

M'agradaria que m’acompanyéssiu en aquest viatge a aquest món fantàstic que els seus habitants anomenen Ariät en la llengua de l'antigor, la llengua dels que el van composar.

divendres, 11 d’abril de 2014

Novetat

Bon dia companys de lletres. 

Us convido a visitar el nou bloc en el que estic treballant. Aquí aniré posant les meves actualitzacions deixant, de mica en mica, aquest que ja fa temps que existeix i que ja ha fet la feina. Cerc que es mereix un descans.


http://jaumecc.wordpress.com/

De moment no hi ha gaire cosa, però espero anar-lo omplint amb el temps. L'acabo d'actualitzar amb el relat, inspirat en la llegenda de Sant Jordi, que vaig escriure l'any passat per l'escola on va el meu fill, dins de les activitats que es feren per celebrar la diada. 

Espero que us agradi i que també us agradi el nou bloc. Si és així i ho creieu convenient, per que us agrada el que llegiu, ajudeu-me a fer-ne promoció compartint-lo. 


Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada