Breu descripció

«Molt gran és el món d’Ariät i tot ell és ple de fantasia: l’habiten tota mena de bèsties i éssers; serralades que volen tocar el cel i petits turons; mars i boscos extensos i d’altres no tant; milers d’estels decorant el seu cel; llocs de gran bellesa i d’altres que amaguen tota mena de perills; la cobdícia d’alguns homes, la heroïcitat d’altres i l’humiliat d’uns pocs són llindars esmolats com espases. Amb tot, un home es sentirà joiós d'haver-se endinsat en aquest món, i més en concret en aquesta colossal extensió de terra emergida de les aigües anomenada Nianitnüak en la llengua de l’antigor, Kontynent en la llengua comuna dels homes, però aquesta mateixa joia farà que no pugui trobar els mots desitjats per descriure’l. I mentre hi romangui no gosarà sortir-ne, no sigui que les portes de la fantasia es tanquin i desapareguin per sempre més.»

M'agradaria que m’acompanyéssiu en aquest viatge a aquest món fantàstic que els seus habitants anomenen Ariät en la llengua de l'antigor, la llengua dels que el van composar.

dimarts, 2 de desembre de 2014

NOVETAT

 
Un petit tast de la novel·la curta en que estic treballant: "La Noia", una història inspirada en personatges de llegenda del meu entorn més pròxim. Actualment en procés de correcció i polint detalls. Un cop acabat, ja us faré saber com el podeu aconseguir sencer (si és que us agrada i el voleu llegir).

La fredor envaïa lentament però sense aturador, fent-se cada cop més palesa i dominant, la desordenada sala amb el sostre força alt en forma de con de la caseta rústica feta de fusta, pedra i parts cobertes de canyes i palla. Aquí hi viu l’anciana…
Mostra'n menys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada