Breu descripció

«Molt gran és el món d’Ariät i tot ell és ple de fantasia: l’habiten tota mena de bèsties i éssers; serralades que volen tocar el cel i petits turons; mars i boscos extensos i d’altres no tant; milers d’estels decorant el seu cel; llocs de gran bellesa i d’altres que amaguen tota mena de perills; la cobdícia d’alguns homes, la heroïcitat d’altres i l’humiliat d’uns pocs són llindars esmolats com espases. Amb tot, un home es sentirà joiós d'haver-se endinsat en aquest món, i més en concret en aquesta colossal extensió de terra emergida de les aigües anomenada Nianitnüak en la llengua de l’antigor, Kontynent en la llengua comuna dels homes, però aquesta mateixa joia farà que no pugui trobar els mots desitjats per descriure’l. I mentre hi romangui no gosarà sortir-ne, no sigui que les portes de la fantasia es tanquin i desapareguin per sempre més.»

M'agradaria que m’acompanyéssiu en aquest viatge a aquest món fantàstic que els seus habitants anomenen Ariät en la llengua de l'antigor, la llengua dels que el van composar.

dimecres, 23 de setembre de 2015

Novetat

Apreciats amics dels relats de fantasia, aquí us deixo l'enllaç que us portarà al fragment del text en el que estic treballant actualment.

Encara està en brut i tot és provisional, fins i tot el títol, però així podreu veure per on van les coses.

Gràcies per la vostra lectura i el vostre interès pels meus escrits.

Opineu lliurament tant si és bo com no tan bo, i compartiu si us sembla bé de fer-ho.

Una salutació cordial des de Les Guilleries!!

Història d'un món de fantasia medieval

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada